Geplaatst op 15 mei 2018

De jaarmarkt komt steeds dichterbij! Op zaterdag 26 mei is het zover. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur voor een bezoek aan de jaarmarkt. De voorbereidingen zijn nog in volle gang. U kunt ook uw bijdrage leveren:

Denkt u er nog aan om tweedehands kleding en/of tweedehands spullen in te leveren? Zie voor meer informatie de website, de folder of het prikbord in Eltheto.

Heeft u al loten gekocht bij de kinderen van de OK-kidzz? Zo niet, neem dan contact op met Cato Schipaanboord of koop de laatste loten tijdens de jaarmarkt!

Dringende oproep voor hulp voorafgaand en tijdens de jaarmarkt: We zoeken nog mensen die willen helpen bij het uitzoeken van tweedehands spullen of kleding, mensen die de kramen willen bemannen tijdens de jaarmarkt en mensen die willen helpen met opruimen. Bent u in bezit van een kar, dan zou het erg fijn zijn als u wilt helpen tijdens het afbouwen aan het einde van de jaarmarkt.

Opgeven kan bij Cato Schipaanboord via tel. (078) 610 60 40 of stuur een e-mail naar catoschipaanboord@hetnet.nl. Alle informatie over de jaarmarkt kunt u ook vinden op de website www.oudekerkzwijndrecht.nl.