Geplaatst op 16 mei 2020

Samen met de jongeren gaan we een actie organiseren. Het idee is om op zaterdag 6 juni bloemen bij gemeenteleden te gaan bezorgen met een persoonlijke boodschap/bemoediging erbij. We hebben een teler bereid gevonden om tegen een scherpe prijs bossen gerbera's te leveren. Daarmee steunen we aan de ene kant de bloementeler maar daarnaast vinden wij het super belangrijk dat wij in deze tijd aan elkaar laten merken dat we aan elkaar denken. De kosten per bos zijn 4 euro en 4 voor 15 euro. Het lijkt ons ontzettend mooi als we alle adressen van de gemeente een bloemetje kunnen brengen. Want in deze tijden van beperkte contacten is het mooi om aan elkaar te laten zien dat we aan elkaar denken #nietalleen. 

Hoe werkt het? Via deze link  (let op bij afleveradres mag u, uw eigen adres invullen, wij zullen zorgen dat de bloemen op een ander adres komen) kunt u opgeven hoeveel bossen u wilt bestellen. U kunt daarna de bossen direct betalen zoals u inmiddels ook gewend bent van de collecten. De bossen kosten ons twee euro, dat betekent dat we per bos twee euro overmaken naar kerkbeheer. Dit doen we niet zonder reden, als kerk missen we namelijk inkomsten zoals bijvoorbeeld de verhuur van de gebouwen en de jaarmarkt. Vandaar dat we er voor kiezen om met deze actie ook geld te doneren voor de kerk.

Tot en met 29 mei kunt u bossen bestellen, daarna gaan wij jullie informeren voor welk gemeentelid u een persoonlijke boodschap mag schrijven. Dit mailt u naar ons terug en deze kaartjes worden aan de bossen gehangen en op zaterdag 6 juni bezorgd.

Wij hopen op een heel mooi resultaat, zodat we ieder huishouden een bosje bloemen kunnen bezorgen #nietalleen.


Margina Mouthaan, Marit Visser, Chris Los en Hans Mouthaan 

p.s. heeft u vragen of lukt het niet om online te bestellen? Mail of bel dan naar: kerkelijkwerker@oudekerkzwijndrecht.nl / 06-51802732

Iedereen verdient een bloemetje #nietalleen