Geplaatst op 18 februari 2020

In de zomer van 2020 hopen wij weer met groep enthousiaste mensen uit onze gemeente (en 2 uit andere gemeenten) op werkvakantie te gaan. Dit jaar is de bestemming Aghaiani, Georgië. We reizen onder de vlag van de christelijke organisatie Livingstone. We hopen in Aghaiani te bouwen aan een sportveld voor de lokale gemeenschap, als opmaat voor het realiseren van een Community Centre. Zo kan de lokale partner werken aan vertrouwen in de gemeenschap en investeren in jongeren en kinderen. Daarnaast hopen wij een kinderkamp te organiseren en eventueel te starten met de bouw van het Community Centre. Meer details kunt u vinden op de website: https://www.lst.nl/project/georgie-aghaiani/.


Voor onze reis naar Georgië zijn we flink bezig met actievoeren. Helpt u mee?! U kunt snoeprollen en toiletpapier bestellen via onderstaand formulier. Wij bezorgen de spullen bij u thuis!

  • Snoeprollen kosten €5,00 per 10 stuks in een zakje verpakt; 
  • Toiletpapier € 10 per 4 pakken (8 rollen per pak).

> Direct bestellen


Met vriendelijke groet,

Jelle den Boer, Matthias Dekker, Matthias Kint, Sanne van Kooten, Margina Mouthaan, Niels Reedijk, Bram Roobol, Jeanine Vijfhuizen, Mariëlle Vijfhuizen, Jannemieke van den Dool, Marco Vis, Marit Visser, Kees-Erik van Beek, Anita van Beek, Arie van Kooten, Christiaan Los

werkvakantie@oudekerkzwijndrecht.nl