Geplaatst op 8 oktober 2019

Het leven, een kostbaar geschenk waar je van mag genieten en voor mag opkomen. Wist u dat 115 keer per werkdag in Nederland een abortus wordt uitgevoerd? Twee derde van de vrouwen had nooit eerder een abortus. Een derde had al één of meer. Achter elke abortus schuilt een eigen verhaal, de ene heftiger dan de andere. Dat komen we ook vaak tegen bij onze hulpverleningsafdeling ‘Er is Hulp’. Ondanks de situatie blijft het resultaat hetzelfde: elke abortus stopt een onschuldig leven en laat de

ouders met een leegte achter. ‘We love them both’ (we houden van hen allebei – moeder en kind), is wat stichting Schreeuw om Leven zegt en ook in praktijk wil brengen. Deze tekst staat ook op één van de borden die deelnemers van de stille Mars voor het Leven bij zich dragen. Het wordt steeds belangrijker om de stem voor het leven in Nederland te laten horen. Daarom houden wij elk jaar de stille Mars voor het Leven. Afgelopen jaar liepen naar schatting 10.000 mensen mee. De volgende mars is gepland op zaterdag 16 november, het programma begint D.V. om 12.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht (tegenover Centraal Station). Inloop vanaf 11.00 uur. Doelen Mars voor het Leven:

Een krachtig signaal naar samenleving en politiek. Opkomen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.

Het uitdragen van het thema ‘Liefde & Waarheid’: eerlijke informatie geven zonder veroordeling of verwijt, maar juist met begrip, opvang en hulp.

Vrouwen, partners en families wijzen op de bestaande hulp bij onbedoelde zwangerschap en bekendmaken met de mogelijke alternatieven.

Sta op voor de beschermwaardigheid van het leven. Voordelig samen reizen kan via het georganiseerd vervoer door een werkgroep in uw buurt. Kijk op www.schreeuwomleven.nl/marsvoorhetleven voor meer informatie en opstapplaatsen. Komt u op eigen gelegenheid, dan is aanmelding niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees van Helden van stichting Schreeuw om Leven via (035) 624 43 52 of kees@schreeuwomleven.nl. Meer informatie over de activiteiten en publicaties van Schreeuw om Leven vindt u op www.schreeuwomleven.nl en www.erishulp.nl.

Recente berichten

  Er zijn 4 recente berichten die alleen zichtbaar zijn voor leden. Log in om ze te bekijken.