Geplaatst op 2 september 2022

Jullie betrokkenheid bij Het Badhuis wordt enorm op prijs gesteld. Als gemeenteleden in Het Badhuis komen kijken, horen wij vaak de opmerking: Ik ben hier nog nooit geweest! We zijn er van overtuigd dat zelf zien veel krachtiger is dan erover horen. Dit geldt ook voor de bewoners van de wijk. Samen met Alexander de Wit hebben we een prachtige promotiefilm gemaakt, te bekijken op onze website. En de uitnodiging blijft: kom eens langs!

In de promotiefilm hebben we bewust de doordeweekse activiteiten benoemd en de mensen uitgenodigd om eens te komen kijken. Het Badhuis fungeert als huiskamer van de wijk, waar iedereen welkom is en waar we de mensen graag willen ontmoeten en leren kennen. Zo schenken we heel veel kopjes koffie en ontstaan er de mooiste gesprekken. 

De video staat op facebook en op onze website https://www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl/ en is inmiddels al heel veel keer bekeken. Zo hopen we ook veel nieuwe inwoners van de wijk te bereiken. Met dank aan Alexander de Wit van infinityframe.nl voor het maken van deze professionele film met prachtige sfeerbeelden en een helder verhaal! We hebben met veel plezier met je samengewerkt.

Met vriendelijke groet,

Ria van Beuzekom


Promotiefilm Het Badhuis

Recente berichten

  Er zijn 4 recente berichten die alleen zichtbaar zijn voor leden. Log in om ze te bekijken.