Kerstmarkt

De kerstmarkt zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 december van 9.30 tot 14.00 uur in Eltheto. Uiteraard kunt u er weer terecht voor prachtige kerststukjes, tweedehands boeken, kaas, bakkersproducten en nog veel meer. Ook is er dit jaar een kapper aanwezig, dus daar kunt u alvast rekening mee houden. Op de kerstmarkt is koffie met gebak te verkrijgen en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch. De opbrengst is dit jaar bestemd voor Cora Theunisse die vanuit onze gemeente is uitgezonden naar Nigeria en voor het herstel van de toren van de Oude Kerk.
In de folder vindt u meer informatie over de kerstmarkt. Klik hier om naar de folder te gaan.

Heeft u vragen over de kerstmarkt of wilt u graag helpen (bijvoorbeeld voor het bemensen van een kraam, het koken van soep of het bakken van een cake of taart), neem dan contact op met Cato Schipaanboord via tel. 078-6106040 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kerstacties
Ook dit jaar zijn er naast de kerstmarkt nog twee andere acties.
Zo kunt u uw kerstpost voor Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam tegen een kleine vergoeding laten bezorgen. U kunt de kerstpost t/m donderdag 14 december inleveren bij Wilma Buitendijk of u kunt het inleveren in de bus in Eltheto.
Daarnaast kunt u tot 26 december oliebollen en appelbeignets bestellen om het jaar smakelijk af te sluiten! In de folder vindt u meer informatie over deze kerstacties.

De activiteitencommissie

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten