Dit is niet ons thuis

Vakantie.. Heerlijk even een ander ritme dan je gewend bent. Een mooie tijd. Een tijd ook dat mensen onderweg gaan. Op vakantie. Een tocht maken door de bergen in een ander land, fietsen over de Veluwe, of liggen aan het Zeeuwse strand. Of met de kinderen een dagje weggaan. Mooi om mee te maken. Maar ook heerlijk om weer terug naar huis te gaan. Het mooie aan vakantie is dat je weer terug naar huis kan. Naar je eigen plekje. Dit leven hier op aarde is als een grote vakantie.

Misschien wel een survivaltocht, een huttentocht of een reis ‘all inclusive’. Maar allemaal onderweg. En wat is het mooi als je weet dat deze ‘grote vakantie’ een eindbestemming kent bij God. Het volgende lied laat mij steeds weer zien dat we op vakantie zijn hier op aarde. Misschien heb je hier op aarde een prachtig thuis. En echt waar geniet ervan! En dank God voor deze plek. Maar weet dat we straks naar huis gaan!

Vakantie…Heerlijk om hier God groot te maken. Maar wat ben ik blij dat ik mag uitkijken naar een plek waar ik eeuwig thuis mag zijn! Ik liet me bij dit schrijven bemoedigen door dit prachtige lied!

Dit is niet ons thuis. (Christaan Verwoerd)

Wees tot een zegen in deze vakantietijd!

Hans Mouthaan

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten