Scholierenweekend (HGJB)

SW

Waarom zou je als tieners naar een Scholierenweekend gaan?

Tja, dat kun je je natuurlijk afvragen wanneer je een mooie poster van het Scholierenweekend voorbij ziet komen. Of je vraagt het je niet af, omdat de volgende post zich online alweer aandient. J

 

Het allermooiste wat we als HGJB ontvangen, zijn de reacties van de tieners achteraf. Als we lezen hoe God hun hart geraakt heeft. Als we lezen hoe vriendschappen zijn gegroeid en verdiept. Als we lezen hoe heerlijk ze het vinden om onder gelovige leeftijdsgenoten te zijn. Als we lezen hoeveel plezier ze hebben gehad en hoe ze zich gezien hebben gevoeld door onze vrijwilligers.

 

Een Scholierenweekend is van grote waarde in het leven van jou als tiener. Niet omdat wij nu zo graag reclame willen maken, maar omdat ze ons dat zelf vertellen. Als jeugdwerker wil ik jullie wijzen op deze activiteit, speciaal voor jullie. Het is een prachtige moment van geloofsverdieping, plezier en nieuwe vriendschappen.

 

Heb je een vraag hierover mail gerust: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Hartelijke groeten!

 

Hans Mouthaan

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten