De HGJB organiseert twee conferenties

KCF

 

Tussen kerst en oud en nieuw organiseert de HGJB een tweetal conferenties. De kerstconferentie en de conferentie Leve de Liefde. Hieronder van beide meer informatie! Van harte aanbevolen!

 

HGJB-Kerstconferentie

Tussen kerst en oud en nieuw organiseren we in bungalowpark Pagedal de HGJB-Kerstconferentie. Samen met zo’n duizend jongvolwassenen uit allerlei kerken en gemeentes willen we ons vier dagen lang in beweging laten zetten door Gods Woord en Zijn Geest. Zo leren we niet alleen onszelf beter kennen, maar bovenal raken we door samenzang, bijbelstudies en onderlinge gesprekken opnieuw of voor het eerst onder de indruk van Gods goedheid. Wat ook zo mooi is: de hele conferentie lang worden nieuwe vriendschappen gesloten en bestaande verdiept. Je bent van harte welkom om het mee te beleven van 27 t/m 30 december 2016.

 

Gezelligheid en ontmoeting

Het programma van de kerstconferentie bestaat uit die speciale mix van gezelligheid en diepgang. De aanbidding en de bijbelstudies in de samenkomsten gaan diep. De workshops zetten je flink aan het denken. Tegelijkertijd zijn er ook concerten van goede bands, is er de lach tijdens het cabaret en natuurlijk het übergezellige midnightprogramma elke avond. Lasergamen, squashen, zwemmen en een sporttoernooi: het is er allemaal. Door de gespreksgroepjes en de huisgenoten in je bungalow leer je heel snel nieuwe mensen kennen. Je bent van harte welkom!

 

ldla

 

 

Hebben jullie trouwplannen? Speciaal voor jullie organiseert de HGJB de 'Leve de liefde'-conferentie.

Van 27-30 december maken verliefde stellen een lekker midweekje samen mee, vol concerten, trainingen, cabaret, samenkomsten, lol en heel veel gezelligheid met elkaar.

In de seminars komen onderwerpen langs als het huishouden doen, seksualiteit, man/vrouw-verschillen, financiën, samen christen-zijn, jullie plek in de maatschappij enzovoorts. Dit alles maakt deze conferentie zeer geschikt voor jullie huwelijksvoorbereiding.

Deze conferentie vindt plaats op vakantiepark Pagedal in Stadskanaal, tegelijkertijd met de HGJB-Kerstconferentie. Voordeel daarvan is dat er 's avonds altijd iets leuks te doen is! Ook kunnen jullie enkele samenkomsten meemaken, om zo te groeien in samen geloven.

Speciaal voor ouders van jonge stellen is het mogelijk om twee conferentietickets in een leuke geschenkverpakking te bestellen, lees meer informatie bij de veelgestelde vragen.

LDL

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten