In de laatste week van de schoolvakantie wordt er elk jaar de Vakantie Bijbelweek (VBW) georganiseerd. De week zit vol leuke knutselwerkjes, liedjes, spelletjes, sketch, mooie Bijbelverhalen en nog veel meer!

 

Wat is de VBW?

Ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie wordt er voor de kinderen van Zwijndrecht een gezellige week georganiseerd waar zij met vriendjes en vriendinnetjes naartoe kunnen komen. Het doel van deze gezellige feestweek is om de kinderen aan de hand van een aansprekend thema op een eenvoudige manier de boodschap van Gods liefde en genade te brengen. Dit doen we o.a. door het vertellen van een Bijbelverhaal, zingen, spellen spelen en knutselen. We hopen en bidden dat we tijdens deze week veel kinderen kunnen bereiken met Gods Evangelie.

 

Meehelpen als vrijwilliger?

Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar veel vrijwilligers die dit samen met ons willen doen. Voor iedereen is er wel een taak, van jong tot oud bent u/jij welkom om Gods liefde aan de kinderen door te geven. Graag zien wij uw aanmelding tegemoet, zodat ook dit jaar weer een mooie, gezellige en gezegende week georganiseerd kan worden. Meld je snel aan via deze link. Heeft u nog vragen, neem dan contact op. Telefonisch met Henriët Verweij (06 39222287) of stuur een mailtje naar vbwzwijndrecht@gmail.com.

 

Praktische info