Ho, stop… ben jij een tiener die al naar het voortgezet onderwijs gaat? Houd jij van gezelligheid? Hecht je waarde aan vriendschap? Vind jij het belangrijk om te groeien in je geloof? Dan moet je dit stukje toch echt even lezen, want het is SPECIAAL VOOR JOU geschreven!

Iedere vrijdagavond staan de deuren van Eltheto wagenwijd open om jullie, als Estreonleden, te ontvangen! Op dit moment draaien we met twee groepen: brugklas & tweede klas, derde & vierde klas. Natuurlijk staan er ook weer een aantal gezamenlijke avonden op de planning!  

Wat doen we allemaal?
We starten om 20.00u met bidden, zingen en het actief bestuderen van de Bijbel. Wij gebruiken vaak het HGJB-blad ‘Spirit’ als handvat, maar er is natuurlijk ook alle ruimte voor een vrij onderwerp, dat jullie belangrijk vinden! Wij vinden het fijn als jullie je (levens)vragen en ideeën bij ons op tafel leggen! Na de pauze, waarin er uiteraard iets gegeten en gedronken wordt, is het tijd voor ontspanning! Hierbij kun je denken aan: (bal)spelen, gezelschapsspelletjes, toneelspel/drama, een quiz, een ‘crea-avond’, een ‘thema-avond’, kokkerellen of gewoon lekker kletsen… Rond 21.30u is de avond meestal afgelopen.

Met z'n allen op kamp!
Af en toe gaan we ook met elkaar op pad, met als HOOGTEPUNT ons spetterende, driedaagse Estreonkamp, dat meestal plaatsvindt rond Hemelvaartsdag.

Jullie zijn in ieder geval van harte welkom!

De leiding