Update catecheseproject 2015-2016

In het afgelopen jaar is er op de catechese voor de bouw van nieuwe kerken in Egypte gespaard. We zijn blij dat uw gemeente op deze manier heeft bijgedragen aan de bouw van kerken in Egypte. De nieuwe kerken zijn belangrijk. Geloven is in Egypte niet makken, want christenen staan er vaak alleen voor. Hun gemeente is dan een plek waar ze elkaar kunnen bemoedigen en met elkaar kunnen leren uit de Bijbel. Helaas zijn er onvoldoende plekken en kunnen christenen niet altijd naar de kerk. Gelukkig kunnen we met de opbrengsten uit de catechese de bouw van nieuwe kerken mogelijk maken.

GZB

Graag brengen we u op de hoogte van de voortgang van de kerkbouw. Het is niet altijd gemakkelijk; soms is er tegenwerking, maar gelukkig kon de bouw op verschillende plekken inmiddels van start gaan. Er wordt hard gewerkt en de contouren van de kerk zijn al te zien. U leest daarover in de bijlage. We zijn onder de indruk van de Egyptenaren die bij de bouw betrokken zijn. Ze gaan door als ze worden tegenwerkt. Ze laten zich niet uit het veld slaan, maar vertrouwen op hun God! Hij zorgt voor Zijn Kerk in Egypte. 

Hartelijk dank namens de GZB voor alle gaven die gegeven zijn door de catechisanten! Zie voor meer informatie GZB project

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten

25-09 > 19:45-
Bijbelstudiekring

25-09 > 20:00-
Mannenvereniging

26-09 > 09:30-
Bijbelkring

27-09 > 20:00-
Vrouwenvereniging